Blogy

Čerpajte z našich skúseností v podcastoch pre rodičov

30. septembra 2022
Lukáš ŠtecákAutor článku & Member of Headformers
bool(false)

V Headformers sme začali spolupracovať s občianskym združením Rozvoj Dieťaťa, ktoré robí osvetu o rozvoji detí aj pomocou podcastov. Sme radi, že budeme ich súčasťou. Veríme, že v nich získate mnoho užitočných rád, ktoré ako rodičia využijete pri výchove vašich detí – aby sa z nich stali úspešní športovci, ale aj ľudia.

Rozvoj Dieťaťa je občianske združenie podporujúce vzdelávanie detí so špeciálnymi edukačnými potrebami. Jeho terapeuti pomáhajú deťom posúvať sa dopredu vo všetkých oblastiach, ktoré rozvíjajú ich potenciál. My ich poslaniu pomôžeme svojou účasťou v podcastoch, a tak spolu pomôžeme rodičom aj deťom.

Podcast #16: Šport ako príprava na otcovstvo

Nová časť Podcastu Rozvoja dieťaťa je venovaná otcom a ich úlohe v rodine. V podcaste sa dozviete o tom, ako pomôcť manželke počas tehotenstva, ako otec nadväzuje vzťah so svojím dieťaťom. Dozviete sa tiež, aké sú základné piliere otca v rodine.

Hosťom tejto epizódy bol náš Lukáš Štecák, mentálny kouč z Headformers. Je otcom dvoch chlapcov a pred narodením prvého sa rozhodol odbehnúť maratón, aby sa pripravil na výzvu byť dobrým otcom. V podcaste rozprával aj o svojom pohľade na to, že otec by nemal byť len „bankomatom a taxikárom“, ale „majákom“. Povie vám aj o športe ako o pomoci pri príprave na otcovstvo.

headformers_cerpajte-z-nasich-skusenosti-v-podcastoch-pre-rodicov_1

Podcast #17: Ako sa vyhnúť preťažovaniu detí

V ďalšej epizóde Podcastu Rozvoja dieťaťa sa môžete tešiť na našu športovú psychologičku Karin, ktorá rozvinie tému preťažovania detí a podniti vás k rozmýšľaniu nad otázkou: Koľko aktivít je už veľa?

Live rozhovor: Získajte návyky efektívnych ľudí

Okrem toho pre vás pripravujeme živý rozhovor v spolupráci s tomax.sk. Budeme sa rozprávať o návykoch efektívnych ľudí. Nezabudnite byť na Instagrame (@tomax.sk) už v utorok 27. septembra o 19:00 hodine a sledujte naše live video.

Nový diel Podcastu Rozvoja dieťaťa bude vychádzať na týždennej báze. Každý týždeň sa tak môžete tešiť na novú tému, s ktorou sa ako rodič budete posúvať. Chcete sa stať lepším rodičom športovca ešte efektívnejšie? Vyberte si program rozvoja Headformers a príďte na bezplatnú úvodnú konzultáciu s nami. Budeme sa tešiť. 🙂

Napíšte nám

a dosiahnime
vaše ciele


    Bližšie informácie nájdete v sekcii Ochrana osobných údajov

    Individuálne programy
    Športovec
    ZákladnýPolročnýCeloročný
    Tréner
    ZákladnýPolročnýCeloročný
    Rodič
    ZákladnýPolročnýCeloročný
    Manažér
    Executive
    Programy pre tímy
    Operatívna podporaDlhodobý rozvoj
    Programy pre kluby a zväzy
    Čiastkový rozvojKomplexný rozvoj
    Úvodná konzultácia zdarma
    Naplánujte si
    úvodnú konzultáciu
    zdarmaNaplánovať