Blogy

Ako prebieha efektívna mentálna príprava pre váš športový klub

30. septembra 2022
Autor článku & Member of Headformers
bool(false)

Často sa stretávame s otázkou: „Ako vlastne vyzerá vaša spolupráca s klubom? S čím mi môžete pomôcť?“ Nie vždy sa na to dá odpovedať jednou vetou a zhrnúť do toho všetko, s čím vieme generálnym manažérom či majiteľom klubov pomôcť. Preto vám jednoducho opíšeme, s čím najčastejšie pracujeme.

Hráči svojím rozvojom zvyšujú hodnotu seba aj klubu

Jednou z najčastejších tém, o ktorých sa s manažérmi bavíme, je výchova svojich hráčov v akadémii a ich plynulý prechod do „A“ tímu. Na to je potrebné, aby hráči boli zodpovední za svoj rozvoj, podávali stabilné výkony a boli angažovaní v klube či v tíme. Týmto spôsobom hráči zvyšujú aj svoju hodnotu na trhu, čo je prospešné pre obe strany. Taktiež vieme pomôcť pri výbere vhodných kandidátov do tímu či realizačného tímu, tým zlepšiť efektívnosť práce a podporiť identitu klubu.

Systematický a komplexný rozvoj hráčov vytvára fungujúci celok

Mentálnou prípravou v klube vieme prepojiť všetky kategórie tak, aby rozvoj hráčov bol systematický a to nielen po športovej stránke, ale aj po tej psychickej. Práve takéto prepojenie vytvára fungujúci celok. V Headformers pracujeme s komplexným rozvojom mentálnych zručností, ktorý začína od U6 až po „A“ tím kde sa venujeme citlivým témam pre konkrétnu vekovú kategóriu.

Efektívny rozvoj pomáha hráčom aj trénerom

Vždy sa snažíme pracovať čo najefektívnejšie, ale najmä tak, aby si našu prácu vedeli hráči či tréneri uplatniť v ich praxi. Hovoríme jazykom športu. Snažíme sa o to, aby sa hráči vedeli presadiť, boli odolní a aktívne si hľadali svoje miesto a zodpovednosti v tíme. Aj vďaka tomu napomáhame tímu, aby sa nepodriaďoval hre súpera, ale dodržiaval svoju taktiku na konkrétny zápas.

Ak potrebujete viac informácií o našej práci v klube, pokojne nás kontaktujte. Radi sa s vami stretneme a porozprávame sa o možnostiach práce pre váš konkrétny klub a problémoch, ktoré potrebujete riešiť.

Napíšte nám

a dosiahnime
vaše ciele


    Bližšie informácie nájdete v sekcii Ochrana osobných údajov

    Individuálne programy
    Športovec
    ZákladnýPolročnýCeloročný
    Tréner
    ZákladnýPolročnýCeloročný
    Programy pre tímy
    Operatívna podporaDlhodobý rozvoj
    Programy pre kluby a zväzy
    Čiastkový rozvojKomplexný rozvoj
    Úvodná konzultácia zdarma
    Naplánujte si
    úvodnú konzultáciu
    zdarmaNaplánovať