Blogy

Posuňte sa s našimi radami k lepším výkonom

02. júna 2022
Autor článku & Member of Headformers
bool(false)

Snaha byť každým dňom lepšími športovcami a ľuďmi je v nás hlboko zakorenená. V Headformers ju prebúdzame a ukazujeme, ako na sebe pracovať. Preto podávame pomocnú ruku športovcom, ktorí sa chcú rýchlo posunúť k lepším výkonom a výsledkom. Naša online séria krátkych videí s konkrétnymi radami vám pomôže napredovať aj cestou z tréningu. Stačí si ich pozrieť.

Myslite aj na myseľ

Ak to s podávaním špičkového výkonu myslíte vážne, asi už tušíte, že fyzický tréning je len jednou časťou úspechu. Druhou, neoddeliteľnou súčasťou „hry“, je myseľ a jej nastavenie. Práve v tomto vám môže pomôcť naša vzdelávacia séria videí, ktorú nájdete aj na našom YouTube kanáli.

Robte správne kroky pred aj po zápase

V prvom videu vám naša Karin povie o tom, čo je dobré robiť pred a po zápase. Nasmeruje vás pri zadefinovaní si taktických pokynov, naučíte sa lepšie sústrediť na vaše úlohy a silné stránky. V poslednom, no nesmierne dôležitom kroku, si vyhodnotíte, čo bolo dobré, čo naopak nešlo a začnete intenzívne pracovať na zlepšeniach.

Vizualizácia vám pomôže zlepšiť svoj športový výkon

Vo videu s Lukášom sa v 4 minútach dozviete, ako môžete zlepšiť svoj športový výkon pomocou vizualizácie. Základom je správne vizualizovanie si seba a prostredia, úloh aj taktických činností. To všetko si predstavte v prítomnom čase a so zapojením emócií či správnej perspektívy. Viac už nebudeme prezrádzať, celý postup pri vizualizácii nájdete vo videu.

Ako sa vrátiť po chybe do zápasu

S cennou radou od Zuzky zistíte, čo môžete robiť, aby ste sa po chybách počas zápasu vrátili späť k výkonu. S negatívnymi dôsledkami chýb sa najlepšie vyrovnáte, ak sa zameriate na to, čo môžete pre lepší výkon v danej situácii urobiť. Pomôcť vám môže odrazenie sa od vecí, ktoré vám počas zápasu išli. Viac nájdete vo videu.

Teraz už viete, ako sa môžete posunúť k lepším výkonom. Držíme vám palce pri vašom napredovaní. Nezabudnite, že aj malé pokroky sú súčasťou veľkého úspechu. Ak si budete chcieť našu sériu Napreduj s Headformers pripomenúť, alebo chcete vidieť nové časti, nájdete ich aj na našom Facebooku, Instagrame alebo YouTube. S napredovaním presne podľa vašich potrieb vám pomôžu naše programy mentálnej prípravy.

Napíšte nám

a dosiahnime
vaše ciele


    Bližšie informácie nájdete v sekcii Ochrana osobných údajov

    Individuálne programy
    Športovec
    ZákladnýPolročnýCeloročný
    Tréner
    ZákladnýPolročnýCeloročný
    Programy pre tímy
    Operatívna podporaDlhodobý rozvoj
    Programy pre kluby a zväzy
    Čiastkový rozvojKomplexný rozvoj
    Úvodná konzultácia zdarma
    Naplánujte si
    úvodnú konzultáciu
    zdarmaNaplánovať